Beautyapp

Rapid Transformational Therapy®

Een gezonde huid komt van binnenuit. Daarom focus ik bij Studio Dermax niet alleen op uiterlijke maar ook innerlijke verzorging. Want gezonde gedachten en gevoelens bepalen mee hoe goed jij in je vel zit. Rapid Transformational Therapy® (RTT®) helpt je om weer een positieve weg in te slaan in het leven.

Ben je door de rush van het leven jezelf wat verloren? Wil je verslavingen zoals alcohol, roken of binge-eating verslaan of leren omgaan met paniekaanvallen, trauma’s en angsten? Met Rapid Transformational Therapy® boek je al na 1 sessie resultaat.

Wist je dat angst en stress ontstekingsreacties uitlokken en een rol spelen bij talrijke huidziektes waaronder eczeem, psoriasis,… huidziektes kunnen dan weer angst, stress en depressie uitlokken waardoor je in een vicieuze cirkel terecht komt.

RTT® is een gespecialiseerde vorm van hypnotherapie, gecombineerd met elementen uit de psychotherapie en cognitieve gedragstherapie. Tijdens een ontspannen RTT®-sessie duiken we in je onderbewustzijn, om te achterhalen welke negatieve gedachtegangen of gedragspatronen je belemmeren. Hierna kunnen we die ook effectief aanpakken en ombuigen naar een positieve en groeiende mindset.

“Via RTT® ontdekte ik op een zachte manier wat me onbewust tegenhoudt om stappen vooruit te zetten. Het hielp me daarna ook om die beperkende gedachten om te buigen.”

L.D. - 40 jaar

Waarom RTT®?

Bekijk RTT® als de grote schoonmaak van belemmerende gedachten en onbewust ingebakken negatieve patronen. Van proberen te stoppen met roken tot een beter zelfbeeld opbouwen: met RTT® kom jij terug in de driver’s seat en bepaal je weer zelf de richting van je leven.

 • Snel

  Het grote voordeel van RTT® is dat je snel en doelgericht resultaten boekt. Al na 1 sessie vindt je persoonlijke transformatie plaats. Je ziet terug mogelijkheden en groeikansen in het leven en gaat weer vooruit in plaats van achteruit.
 • Resultaatgericht

  Een therapie die in de diepte gaat maar tegelijkertijd meteen focust op wat ertoe doet: resultaat behalen en je snel beter in je vel voelen. Heb je meerdere hulpvragen kunnen we samen beslissen over te gaan naar meerdere RTT®-sessies.
 • Persoonlijke aanpak

  Tijdens de persoonlijke 1-op-1 RTT®-sessie zit ik letterlijk en figuurlijk naast je, als support waarop je voor, tijdens en na de sessie kan terugvallen.
 • Online of in real life

  Is afstand of mobiliteit een probleem. Kunnen we ook overgaan naar een online RTT®-sessie en begeleiding.
 • Reset van je eigen rugzak

  Iedereen draagt zijn eigen rugzak met (negatieve) ervaringen en gedragingen. Word je hiervan bewust, leer ze om te buigen tot een positieve, op groei gerichte mindset en word zo de beste versie van jezelf. Leef weer voluit, voel je terug in balans en ervaar rust in jezelf.
 • Unieke en bekroonde therapie

  RTT® is een unieke therapie, die volledig op zichzelf staat en al meervoudig bekroond werd. De visie en werking werd ontwikkeld door grondlegster Marisa Peer. Ze ontwikkelde en verfijnde de therapie op basis van wat haar eigen carrière haar leerde.

Stap voor stap naar een positieve mindset met gezonde en veerkrachtige gedragspatronen

Verkennend gesprek

Tijdens een gratis gesprek bespreken we je uitdagingen/problemen en hoe RTT® je hierin kan helpen. Je krijgt de kans om al je vragen te stellen over de therapie. Nadien neem je rustig je bedenktijd of plan je je RTT®-sessie meteen in: de keuze is aan jou.

Voorbereidende audio

Ik bezorg je een audio-opname, die je helpt om je bewust te worden van je vragen of gedragspatronen, nog voor de effectieve RTT®-sessie om op voorhand te beluisteren. Zo begin je voorbereid aan de sessie.

RTT®-sessie

Je persoonlijke RTT®-sessie duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur. We nemen alle tijd om je onderbewustzijn te bereiken via een hypnose waarin je alle controle behoudt en je je achteraf alles herinnert. In die ontspannen staat verkrijg je relevante inzichten om je transformatie in gang te zetten. We gaan op zoek naar de oorzaak van je beperkte overtuiging en gaan die oplossen. Nadat we de oude overtuigingen hebben afgeleerd, vervangen we ze door nieuwe, positieve en voedende overtuigingen.

Wil je meerdere problematieken aanpakken? Dan heb je waarschijnlijk meer dan 1 sessie nodig.

Meditatie thuis

Je ontvangt een gepersonaliseerde transformatie-audio, die je helpt om alles wat je in de sessie hebt geleerd, permanent te maken. Jouw 100% commitment: die audio 21 dagen lang minstens een keer per dag beluisteren. Het leukste en meest ontspannende thuiswerk ooit!

Opvolging

Na 7 dagen volgt er een telefonische opvolging waarin we stilstaan bij en samen verder werken aan je vooruitgang. Na 28 dagen volgt er een persoonlijke opvolging, online of ter plaatse, waarin ik je verder begeleid met extra technieken, tips en tricks.

Voel je goed in je vel dankzij
Rapid Transformational Therapy®

Iedereen wil gezond, fit en gelukkig zijn. Dat kan dankzij de RTT®-methode. We duiken in je onderbewustzijn om negatieve patronen aan te pakken en om te buigen naar gezonde gedragingen, gedachten en gevoelens. Het is een effectieve, aangename en oplossingsgerichte methode waarvan je al na 1 sessie enorme voordelen ervaart.

Dat doen we door de juiste shift te maken en je focus weer te leggen op mogelijkheden in plaats van op problemen. Door je mindset te optimaliseren en te heroriënteren, ga anders denken. Dat heeft direct effect op hoe je je voelt. En des te beter jij je voelt, des te beter ga jij je gedragen.

Je ondergaat een echte transformatie in je persoonlijkheid en gaat weer bruisen van energie. Je nieuwsgierigheid, intuïtie en creativiteit gaan weer bloeien en je groeit enorm. Dat heeft niet enkel een positief effect op jezelf, maar op je gehele leefomgeving.

Waarom wachten tot we volledig vastlopen en niet voorafgaande pijnpunten onder de loep nemen en bijsturen?

Kom gratis op kennismakingsgesprek
VICKY HERMANS EN MARISA PEER VICKY HERMANS EN MARISA PEER

RTT® is er voor iedereen die…

 • De voeling met zichzelf is verloren
 • Lijdt aan angsten en depressie
 • Worstelt met verslavingen
 • Een laag zelfbeeld of vertrouwensissues heeft
 • Lijdt aan faalangst & PTSS
 • Huidproblemen heeft zoals psoriasis, eczeem, vitiligo, …

Hoe anderen RTT® ervaren

“Ik sta nog steeds versteld van hoe gemakkelijk het is verlopen”

Ik kijk terug op mijn RTT®-behandeling als een aangename ontmoeting waarbij ik me volledig op mijn gemak voelde. De sessie vraagt weinig inspanning, de luisteroefeningen nadien zijn heel rustgevend en het resultaat is super.

“Het was een zalige beleving”

Ik was eerst wel wat nerveus, maar Vicky kon me tijdens de sessie meteen op mijn gemak stellen. Ze heeft een ongelofelijk effect op mensen en weet de juiste dingen te zeggen. Zelfs nu luister ik op geregelde tijdstippen nog terug naar de audio-opname.

“Alsof een diepe kernovertuiging helemaal gewijzigd werd”

Ik vond de RTT®-sessie een hele fijne ervaring. De zachte begeleiding laat toe om te ontspannen en diepe herinneringen aan de oppervlakte te brengen en te veranderen. Ik raad het iedereen aan die een overtuiging of patroon in zijn of haar leven wil veranderen.

“Op 2 uur tijd meer naar boven gekomen dan jaren bij de psycholoog"

Er kwam tijdens de sessie heel wat naar boven dat ik nog nooit aan iemand heb verteld. Dat was intens maar het heeft me wel enorm geholpen. Ik heb nu ook veel minder nood aan zoetigheden, iets waar ik ervoor mijn toevlucht in zocht. Ik beschrijf RTT® als een bewustwording van je onderbewuste, een terugkomen naar jezelf.

“Mensen zeggen dat ik spontaan een andere uitstraling heb”

RTT® heeft me geholpen om bepaalde vastgeroeste gedachten te begrijpen, te resetten en mezelf nadien te ‘programmeren’ met gewenste gedachten. Ik heb weer zelf de controle over mijn leven kunnen nemen. De sessie met Vicky was daarin erg waardevol en heeft me enorm geholpen.

“Zelf op zoek gaan naar antwoorden maakt RTT voor mij zoveel succesvoller”

“Ik was toch wel zenuwachtig voor de eerste sessie, maar Vicky ging heel rustig te werk en voelde meteen aan als een vertrouwenspersoon. Dat je tijdens de sessie zelf op zoek gaat naar antwoorden, maakt het gemakkelijker om veranderingen effectief toe te passen. Een jaar nadat ik bij Vicky ben geweest, sta ik nog altijd veel beter en sterker mijn schoenen, ook al heb ik nog tegenslagen gekend. Ik kan alles veel beter relativeren dankzij het advies van Vicky. Bedankt, het leven is nu eens zo mooi.”

“Ik voelde me achteraf 20 kilo lichter”

Een heuse confrontatie op het moment zelf, waardoor alles naar de oppervlakte komt wat er jarenlang heeft vastgezeten. Een confrontatie waardoor je je 20 kilo lichter voelt. Ik voelde me enkele dagen na de sessie duidelijk meer opgelucht en lichter.

"Sinds ik de RTT®-sessies heb gevolgd, heb ik vooral terug rust gevonden”

De enorme rugpijn die ik vooral ’s ochtends had, is verdwenen. Ik geniet terug van de kleine dingen, vooral in de natuur met mijn hond en partner, en voel me blijer. Ik ben zelf niet iemand die snel in bepaalde alternatieve of onbekende dingen geloof, maar ik ben zo blij dat ik deze stap gezet heb. Met dank aan de geweldig goede en lieve begeleiding van Vicky!

Wil je ook de kracht ervaren van Rapid Transformational Therapy®?

Kom gratis op kennismakingsgesprek

Wat kost Rapid Transformational Therapy®?

Geniet tot en met 30 juni 2023 van een unieke korting op je RTT®-therapie:

1 sessie

€590
€290

2 sessies

€1180
€580

3 sessies

€1770
€870

Veelgestelde vragen

 • Wat is hypnose?

  Tijdens je RTT®-hypnotherapiesessie maak ik gebruik van de zeer relaxerende staat van hypnose, waardoor we gemakkelijk en veilig toegang tot je onderbewustzijn verkrijgen. Weet dat je hierbij steeds bij volle bewustzijn blijft, je altijd zelf de controle behoudt en je achteraf ook alles herinnert.

  Ik maak vervolgens gebruik van verschillende technieken die zorgen dat de informatie, die nodig is om te begrijpen wat er met jou aan de hand is, naar de oppervlakte komt. Hierdoor krijg je direct inzicht in waarom je doet wat je doet en je voelt wat je voelt. Zodra dit duidelijk is kan je transformatie beginnen. We herprogrammeren, upgraden en resetten dat wat nodig is om je vrij te voelen, zodat je voluit van het leven kan genieten en het maximale uit jezelf weet te halen.

 • Werkt RTT® voor iedereen?

  Ja, als je 100% commited bent. Jouw gemotiveerde deelname aan de sessie en de meditatie-oefeningen thuis (voor minstens 21 dagen) correct toepassen, zijn nodig om resultaat te boeken.

 • Wanneer moet ik naar mijn persoonlijke meditatie luisteren?

  Dat doe je best in de ochtend, onmiddellijk wanneer je wakker wordt, en/of in de avond, net voor het slapengaan.

 • Wat als ik in slaap val terwijl ik mijn persoonlijke meditatie beluister?

  Dat kan gebeuren en is zeker geen probleem. Je onderbewustzijn slaapt nooit en luistert altijd mee. Probeer toch ook een aantal keren rechtop te zitten tijdens de meditatie en wakker te blijven.

 • Mag ik ook langer en/of vaker naar mijn persoonlijke meditatie luisteren?

  Zeker! Je hersenen leren door herhaling. Hoe vaker je naar de opname luistert, hoe beter je het leert en begrijpt.

 • Is 1 RTT®-sessie voldoende om mijn hulpvraag op te lossen?

  Vaak is 1 sessie al voldoende, al hangt dat af van de complexiteit van je vraag. Soms hebben klanten meerdere problemen en zijn 1 of 2 extra sessies nodig. Bekijk het als een soort gelaagdheid. Bij de eerste sessie lossen we de eerste laag op en zo gaan we verder tot de kern van de verschillende problemen.

© studio dermax - Privacyverklaring - Disclaimer - Cookieverklaring - Gegevens opvragen

Wij maken gebruik van cookies of gelijkaardige technologieën (bv. pixels of sociale media plug-ins) om o.a. uw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij analyserende en marketing cookies te gebruiken om uw websitebezoek persoonlijker te maken, gerichte advertenties naar u te verzenden en om ons meer inzicht te geven in uw gebruik van onze website.

Gaat u ermee akkoord dat we cookies gebruiken voor een optimale websitebeleving, opdat wij onze website kunnen verbeteren en om u te kunnen verrassen met advertenties? Bevestig dan met "OK".

Wenst u daarentegen specifieke voorkeuren in te stellen voor verschillende soorten cookies? Dat kan via onze cookie policy. Wenst u meer uitleg over ons gebruik van cookies of hoe u cookies kan verwijderen? Lees dan onze cookie policy.